Vegafutár logó


 

A Vegafutár Team Kft. adatvédelmi rendjéről szóló tájékoztató

 

I. A www.vegafutar.eu webáruházban történő regisztrációval kapcsolatos tájékoztatóA személyes adatok kezeléséről, információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján a regisztráló Megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Vegafutár Team Kft. rendelések teljesítésével és a szolgáltatásainak reklámozása céljából kezelje. Megrendelő elfogadja és tudomásul veszi, hogy amennyiben az adatait szeretné törölni, akkor az adatkezelőhöz el kell jutatnia egy nyilatkozatot a kezdeményezéséről.
 

II. Adatkezelési tájékoztató


Az adatkezelési tájékoztató értesíti a www.vegafutar.eu webáruház ügyfeleit a személyes adatok kezelésének rendjéről annak érdekében, hogy ügyfeleink megismerjék a Vegafutár Team adatkezelési -feldolgozási eljárását és a személyes adatok törlési lehetőségét.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Vegafutár Team Kft. kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt minden esetben bizalmasan kezel, és kizárólag saját munkájához használ fel ügyfelei előzetes jóváhagyása alapján.

Ügyfeleink személyes adataira a webáruházunkban történő vásárlásokhoz azért van szükség, hogy a megrendeléseket pontosan és gyorsan tudjuk teljesíteni. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Amíg az ügyfél nem vonja vissza a nyilatkozatát addig kezeljük az adatait, de kizárólag csak az online megrendelések azonosíthatósága, és teljesíthetősége érdekében, és természetesen harmadik személynek nem továbbítjuk az adatokat és nem hozzuk nyilvánosságra sem.

Zárt rendszerű számítógépes platformon tároljuk az ügyfelek adatait, betartva az ‘egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során’, Strasbourgban, 1981. Január 28. Napján kelt Egyezmény, 1998. Évi VI, törvény rendelkezéseit.

Vegafutár Team Kft. a www.vegafutar.eu honlap üzemeltetőjeként elektronikus hírlevéllel tájékoztatja ügyfeleit a Vegafutár Team Kft tevékenységéről és szolgáltatásairól, amennyiben az ügyfelek regisztrás után nem iratkoznak le a hirlevél szolgáltatásunkról. (Ez a  leiratkozási lehetőség a felső menüben megjelenő ügyfél login neve alatti Adataim menüpontból érhető el.)

Kelt:
Budaörs, 2017. január .
 

Általános Szerződési Feltételek

 

a Vegafutár Team Kft. – www.vegafutar.eu címen működtetett – webáruházon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóan


Megrendelők által a www.vegafutar.eu címen működtetett webáruházban kialakított rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a megrendelést fogadó Vegafutár Team étterem közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák.
 

I. Webáruház adatai:


A www.vegafutar.eu webáruház üzemeltetője a Vegafutár Team Kft.

Székhely: 2040 Budaörs, Lévai utca 29.

Adószám: 23488401-2-13
Cégjegyzék szám: 13-09-149592/19 Ügyfélszolgálat:
telefonon: +36307584008 e-mail: info@vegafutar.eu
 

II. A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

 

II.1. Regisztráció a www.vegafutar.eu webáruházba:

első lépésként szükséges a regisztráció, amely során Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait. Regisztrálás után a megadott e-mail címre elektronikus levél formájában egy jóváhagyást kérő regisztráció visszaigazolást kap Megrendelő, ami levélben szereplő linkre katttintva tudja megerősítenie a regisztrációját. Ez a Megrendelő részéről történő jóváhagyás előfeltétele annak, hogy a webáruházban rendelést tudjon leadni a regisztrált adatok szerint.
 

II. 2. Belépés a már regisztrált felhasználóknak:

amennyiben már korábban regsztrálta magát a Megrendelő, akkor a honlap nyitóoldal bal oldalán lévő beviteli dobozon található felhasználó , és jelszó kitöltésével történő azonosítás után lehet a rendelési felületre belépni. A rendelési folyamat a gombok feliratozása alapján könnyen érthető, de a rendelési folyamat során az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken bármikor rendelkezésre állunk.
 

II.3. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:

a webáruházban az ‘Étlap’ képre kattintva érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a Vegafutár Team Kft. közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót, és a csomagolást. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen az egyezőség a valós termékek képével.
 

II.4. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:

a kosár tartalmának kívánt összeállítása után a 'Megrendelés elküldése' gomb megnyomása után megjelenő felületen van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére több mód adott, melyek közül a megrendelés elküldése előtt választhat a Megrendelő. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, valamint étkezési utalvánnyal lehet fizetni. A web áruházban lehetőség van elektronikus úton bankkártyával ( OTP fizetési rendszerén keresztül Mastercard, Maestro, VISA, American Express), Szép kártyával (OTP, MKB, K&H) történő fizetési tranzakcióra.
 

II.5. Megrendelés visszaigazolása:

Vegafutár Team Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Vegafutár Team Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő az info@vegafutar.eu email címen, vagy +36307584008-as telefonszámon érdeklődhet.
 

II.6. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:

a rendelésben leadott tételek a futár által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre.
 

II.7. A megrendelt terméket/termékeket lemondása:

Minden tárgyi napot megelőzően 12 óráig van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit vagy személyesen tehet meg az ügyfélszolgálat telefonszámán:+36307584008, vagy írásban az info@vegafutar.eu email címen.
 

II.8. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

a "Kosár" tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak.
 

II.9. Írásbeliség:

a megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Vegafutár Team Kft nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.
 

III. Problémák, reklamáció


A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

e-mail: info@vegafutar.eu
telefon: +36307584008

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.

A Vegafutár Team Kft. szolgáltatásaival kapcsolatos fogyasztói panasz esetén a fogyasztók a lakóhelyük szerinti járási hivatalokhoz fordulhatnak fogyasztóvédelmi bejelentéseikkel, amelyek listája a következő elérhetőségen van nyilvántartva: http://jarasinfo.gov.hu/
 

Kelt:

Budaörs, 2017. január 1.